dogalkaymaksuyu

cold hack satış öncesi bilgilendirme

hack hakkında biraz daha bilgi almak istiyorum s.s.s'deki bilgiler pek doyurucu olmadı açıkçası. örneğin: karakter ekipmanları var mı hackte, silahların hepsi envanterimize mi geliyor yoksa hile üzerinden seçip mi kullanıyoruz(karakterler de aynı şekilde envanterimizde mi yoksa seçiyor muyuz hile üzerinden.), ban tehlikemiz veya oyuna girememe gibi bir durumumuz olması ihtimali var mı (fix yemesi ihtimalini katmıyorum fix yerse bu durumlar normaldir.), sanırım coldhack hesabımızın banlanması gibi bir durumda var ban sebepleri nelerdir ?
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Son2KredimNeT

Re: cold hack satış öncesi bilgilendirme

ban tehlikesi her hilede olduğu gibi cold hacktede vardır fakat hwid ban yemezsiniz. Ban sebepleri hilenin fixlenmesi gibi kısa süreli banlar örneğin base taradığınızda alınan ssleri desteğe atmaları ban sebebi olabilir. karakterleri hile üzerinden seçebilirsiniz. daha fazla bilgi için sitemizin satış mncesi bilgiler bölümüne bakabilirsiniz.
OyunMoyun

Re: cold hack satış öncesi bilgilendirme

Yukarıda bayimiz ayrıntılar vermiş ve eklenmesi gereken kurallar da var.

Satın aldığınız dijital yazllım ürününden doğabilecek ceza,ban,veya diğer zararlardan kullanıcı sorumludur, hiçbir şekilde coldhacks.com veya bayilerini sorumlu tutamaz.
Tabi ki satın aldığınız yerden %100 destek alma hakkına sahipsiniz.
-

Return to “Turkish Zone”