sitende 3.yıl ibaresi koymuşsun ama daha siteyi açalı 6 ay olmadı. Bu ne yalanclık bu ne özgüven.ColdHackSatinaL wrote:sitemiz üzerinden paypal ile satın alabilirsiniz iyi forumlar..
beyniniz o kadar çalışıyor sanırım neyse sizinle dil dalaşına girecek zamanım yok malesef sitenin ismi değişti bu açıklama size yeter.. ayrıca sizin söylemiş olduğunuz bireysel hesaplar için geçerlidir. rahat olun onunda paypal tarafından çözümü mevcut ve bu çözüm zaten paypal ve sitemiz işbirliğiyle zaten yürüyor şu ana kadar hiç bir paypal hesabı geri ödenmedi rahat olun beyninizi bizim işlerimize yorana kadar kendi işinize yorun belki birşey elde edersiniz hayırlı günlermehmetsifa wrote:sitende 3.yıl ibaresi koymuşsun ama daha siteyi açalı 6 ay olmadı. Bu ne yalanclık bu ne özgüven.ColdHackSatinaL wrote:sitemiz üzerinden paypal ile satın alabilirsiniz iyi forumlar..
ayrıca arkadaşlar paypal ile bu adamdn alın. 1 ay kullanın sonra paypaldan yetkisiz işlem yaptım diyerek parayı geri çekin bedavaya gelsinpaypl ile paranızı geri çekebilirsiniz.
Böyle bi serefsizligi yapmaya gerek varmi? Paran yoksa alma kardesim niye milleti ugrastiriyorsun? Emin ol böyle birsey yapmaya kalkarsaniz, bayimize gerekli yardimi yapariz ve PayPal hesabinizi kapattirmak icinde elimden geleni yaparim.mehmetsifa wrote:sitende 3.yıl ibaresi koymuşsun ama daha siteyi açalı 6 ay olmadı. Bu ne yalanclık bu ne özgüven.ColdHackSatinaL wrote:sitemiz üzerinden paypal ile satın alabilirsiniz iyi forumlar..
ayrıca arkadaşlar paypal ile bu adamdn alın. 1 ay kullanın sonra paypaldan yetkisiz işlem yaptım diyerek parayı geri çekin bedavaya gelsinpaypl ile paranızı geri çekebilirsiniz.
Bu Konuda Evet Bizde Böyle Bir Sorun Yaşamıştık Hatta Cristal'de Yaşamıştı.YuGiMoTo wrote:Böyle bi serefsizligi yapmaya gerek varmi? Paran yoksa alma kardesim niye milleti ugrastiriyorsun? Emin ol böyle birsey yapmaya kalkarsaniz, bayimize gerekli yardimi yapariz ve PayPal hesabinizi kapattirmak icinde elimden geleni yaparim.mehmetsifa wrote:sitende 3.yıl ibaresi koymuşsun ama daha siteyi açalı 6 ay olmadı. Bu ne yalanclık bu ne özgüven.ColdHackSatinaL wrote:sitemiz üzerinden paypal ile satın alabilirsiniz iyi forumlar..
hayır zaten paypal bu konuda destek veriyor bir müşteride böyle bir sıkıntı yaşadım paypalla iletişime geçtim ürün sattıgımı belirttim ve ödemeyi geri yollamadılar müşteriye askıda olan ödeme hesabıma geri geldi. ve daha sonra hesabımı ticariye yükseltmemi her sattıgım ürünü faturalandırmamı söylediler. böylece ürün sipariş geçildikten hemen sonra online olarak teslim edildiği için müşterinin ödeme itiraz etme hakkı kalmıyor. Bu maddeler paypala bilgi olarak verilirse diğer bayilerde sorunsuzca paypal ile satış yapabilir. ayrıca yorumun için teşekkürler yugimoto..OyunMoyun wrote:Bu Konuda Evet Bizde Böyle Bir Sorun Yaşamıştık Hatta Cristal'de Yaşamıştı.YuGiMoTo wrote:Böyle bi serefsizligi yapmaya gerek varmi? Paran yoksa alma kardesim niye milleti ugrastiriyorsun? Emin ol böyle birsey yapmaya kalkarsaniz, bayimize gerekli yardimi yapariz ve PayPal hesabinizi kapattirmak icinde elimden geleni yaparim.mehmetsifa wrote: sitende 3.yıl ibaresi koymuşsun ama daha siteyi açalı 6 ay olmadı. Bu ne yalanclık bu ne özgüven.
Bence Kilitlemelisin Amacını Aştı Yugi