erdemwow

COLD HACK BAYİLİĞİ (İÇERİ)

Merhaba degerli forum uyeleri ve yoneticileri. Bir teklifle karsinizdayim, sonuc olarakta sizden cevap bekliyorum. Oncelikle bayi kurallarini okudum ve benimsedim, ancak aklima takilan bazi sorular oldu. Onlari izninizle bu paylasimimda soracagim. Oncelikle illegal olarak "istedigim kadar" kapanma sorunu olmadan com/net/org/biz/us/mk/info alan adlari + virtual dedicated server, virtual private server alabiliyor, kayit edebiliyor teamspeak3.com dan Dunyanin en korumali teamspeak3 serverini alabiliyorum bunlarin ustune ustluk 100 dolara almis oldugum dedicated serverim mevcut. Ben genel olarak bu aldigim urunleri musterilerime sattigim icin coldhack musterileri ile nasil konusulur, nasil ikna edilir bunlarin hepsini cok iyi biliyor, coldhack te olmak uzere tum illegal islerden anliyorum. Az cok kendimden bahsettikten sonra soruma geciyim. Kendime bir alan adi alacagim ve saniyeler icinde aktif olacak, ancak soyle bir sorum var. Coldhack bayiligi icin size belli bir ucret ya da kdv vb. sey oduyor muyuz? İkinci sorum aldigim bu alan adina forum kurmak zorunda miyim? Ucuncu ve son sorum en az uc ay gelismekte olan sitemiz olmasi gerekiyormus, daha yeni acacagim ancak kisa surede kendimi ciddi seviyede gelistirecegim. Beni bayileriniz arasina almanizi isteyerek, iyi gunler diyorum.

Ek olarak; yukarida saymis oldugum tum urunler kuskusuz forum yoneticilerine verilecektir.
erdemwow

Re: COLD HACK BAYİLİĞİ (İÇERİ)

Gunceldir.
Yuuutiko

Re: COLD HACK BAYİLİĞİ (İÇERİ)

Sana sunusöyliyeyim, yeni site acarak bayi olamazsin, senin gibi sifirdan alan adi alan cok, her 12 yasindaki cocuk artik alan adi aliyor, Coldun aradigi kriterler daha baska kriterler, bu kriteleride kendisi zaten satis yapan üyelerde görüyor. Eger böyle birseye rastlarsa o kisiye bayilik sansi veriyor, ama suan bayi listemiz kalabalik oldugu icin yeni kimseyi aramiyor.

Return to “Turkish Zone”