ReTinaS

Hi, CashU About / Merhaba CahsU Hakkında

EN

Hi, I'll be buying with cash, but I'm having balance problems.I'll be installing cashu how to make money?

TR

Arkadaşlar ben CashU ile alacağım ama nasıl alacağım ? Bakiye nasıl yükleyeceğim ? Kredi kartım mevcut PayPal gibi alamıyormuyuz ? Siz nasıl aldınız bi yardım edermisiniz lütfen.
kralseraf

Re: Hi, CashU About / Merhaba CahsU Hakkında

ReTinaS wrote:EN

Hi, I'll be buying with cash, but I'm having balance problems.I'll be installing cashu how to make money?

TR

Arkadaşlar ben CashU ile alacağım ama nasıl alacağım ? Bakiye nasıl yükleyeceğim ? Kredi kartım mevcut PayPal gibi alamıyormuyuz ? Siz nasıl aldınız bi yardım edermisiniz lütfen.
Kredi kartınızla CashU kupon satın alacaksınız. 20$'lık cashU kuponlar satılıyor.. Google'a CashU kartları yazın.. Güvenilir bir siteden alışverişinizi yapın.. Daha sonra cashU hesabı açıp kodları girin.. Bakiye direk yüklenir sonra alışverişinizi buradan yapabilirsiniz.. Bakiyenden 16.50$ düşecektir. Alışveriş sırasında Account ID ve CashU hesap şifrenizi soracaktır.. Eksiksiz giriniz.. Eğer gece vakti değilse 15 dk içerisinde alışverişinizi ColdCristal onaylar..
Hileyi birilerini ezmek icin degil, digerlerine eşit olmak icin kullanıyorum...
ReTinaS

Şuan 16.50 Dolarlık CashU Aldım. Devamı vardır almak isteyenlere 16.50 Dolarlık CashU Sağlarım.
Yuuutiko

ReTinaS wrote:Şuan 16.50 Dolarlık CashU Aldım. Devamı vardır almak isteyenlere 16.50 Dolarlık CashU Sağlarım.
Sizin burda satis & alim yapmaniz yasaktir. Yani yaptiginiz alisveri kendi sorumlulugunuz üzerine yaparsiniz.
ReTinaS

YuGiMoTo wrote:
ReTinaS wrote:Şuan 16.50 Dolarlık CashU Aldım. Devamı vardır almak isteyenlere 16.50 Dolarlık CashU Sağlarım.
Sizin burda satis & alim yapmaniz yasaktir. Yani yaptiginiz alisveri kendi sorumlulugunuz üzerine yaparsiniz.
Ben satış için demedim isteyen olursa nerden alınacağı konusunda yardımcı olmak için demiştim.
Neyse yasaksa yapacak birşey yok eve geçince alımı yapacağım suan şehir dışındayım.

Return to “Pre-Sale Questions”