mayıs sonuna güncelleniceğini varsayarsak nerdeyse 3 aydır bu adam güncellemek için uğraşıyor aynı fiyatta kalacağını veya indirimli olarak satacağını hiç tahmin etmiyorumDoctorArif wrote: ↑06 May 2020, 15:07Şu anllık birşey demedi ama umalım da aynı fiyatta kalsın ya da indirimli olsun.
Hele bi sağ salim çıkıp gelsinde hile sonrası hallolurxECZACIx wrote: ↑06 May 2020, 15:26mayıs sonuna güncelleniceğini varsayarsak nerdeyse 3 aydır bu adam güncellemek için uğraşıyor aynı fiyatta kalacağını veya indirimli olarak satacağını hiç tahmin etmiyorumDoctorArif wrote: ↑06 May 2020, 15:07Şu anllık birşey demedi ama umalım da aynı fiyatta kalsın ya da indirimli olsun.artış olucak bence
ahahaha cidden heleki şuan çok fena gp kasma buldum cold ileDoctorArif wrote: ↑06 May 2020, 21:57Hele bi sağ salim çıkıp gelsinde hile sonrası hallolurxECZACIx wrote: ↑06 May 2020, 15:26mayıs sonuna güncelleniceğini varsayarsak nerdeyse 3 aydır bu adam güncellemek için uğraşıyor aynı fiyatta kalacağını veya indirimli olarak satacağını hiç tahmin etmiyorumDoctorArif wrote: ↑06 May 2020, 15:07 Şu anllık birşey demedi ama umalım da aynı fiyatta kalsın ya da indirimli olsun.artış olucak bence
![]()
Cehennem modu ise orada bende çok kasıyordum ama arkadaşlarınla kasman lazımxECZACIx wrote: ↑06 May 2020, 22:01ahahaha cidden heleki şuan çok fena gp kasma buldum cold iletr de çalışmaya başlasın içinden geçicem
![]()