ozzy4161

Odadan Atma Hakkında

Beyler hepimiz biliyoruz ki cold hack şuan wts desteklemiyor fakat bu 1 hafta içinde klan savaşlarında bir çok kez odadan atıldım nasıl oluyor bu çok merak ediyorum
DoctorArif

Re: Odadan Atma Hakkında

Bug VS şeylerden dolayı olabilir ya da envanterdeki eşya süresi bittiği için atıyor olabilir de
ozzy4161

Zannetmiyorum çünkü oynadığım kişiler de büyük ihtimal ile aim vardı zaten 2.3 el oynadık ben deli oldum küfür etttim adam oyundan attı beni ahh verdi
Evuzel

WTS'da EAC Support olan bir kaç hile var fakat public değil https://www.youtube.com/watch?v=6urAzOKEEZ0 bu videoda görebilceğin gibi bizim clan wsye denk geldi. Odadan atma konusunda lobideki rank sınırını sizin rankınız üstüne alınca otomatik atılıyorsunuz
DoctorArif

Evuzel wrote: 30 Apr 2020, 20:50 WTS'da EAC Support olan bir kaç hile var fakat public değil https://www.youtube.com/watch?v=6urAzOKEEZ0 bu videoda görebilceğin gibi bizim clan wsye denk geldi. Odadan atma konusunda lobideki rank sınırını sizin rankınız üstüne alınca otomatik atılıyorsunuz
bu hile değil Duvar bugu bu Duvar içine girilerek ateş edilebiliyor.
Evuzel

DoctorArif wrote: 30 Apr 2020, 20:52
Evuzel wrote: 30 Apr 2020, 20:50 WTS'da EAC Support olan bir kaç hile var fakat public değil https://www.youtube.com/watch?v=6urAzOKEEZ0 bu videoda görebilceğin gibi bizim clan wsye denk geldi. Odadan atma konusunda lobideki rank sınırını sizin rankınız üstüne alınca otomatik atılıyorsunuz
Hayatımda ilk kez böyle bir bug gördüm yalnız çok garip Nasıl yapıldığına dair bilgi verebilir misin
DoctorArif

Evuzel wrote: 30 Apr 2020, 20:56
DoctorArif wrote: 30 Apr 2020, 20:52
Hayatımda ilk kez böyle bir bug gördüm yalnız çok garip Nasıl yapıldığına dair bilgi verebilir misin
1 kişi üstüne çıkıyor sen altta kalıyorsun zıplaya zıplaya girmeye çalışıyor ama zor. Buglar yakında kapanır.
Evuzel

DoctorArif wrote: 30 Apr 2020, 21:00
DoctorArif wrote: 30 Apr 2020, 20:52 bu hile değil Duvar bugu bu Duvar içine girilerek ateş edilebiliyor.
1 kişi üstüne çıkıyor sen altta kalıyorsun zıplaya zıplaya girmeye çalışıyor ama zor. Buglar yakında kapanır.
Çok garip bu olay 4 5ken yaşanıyor ve 5 5 olduktan sonra basede doğdumuz an aynı adam tarafından 3ümüz hs yiyerek öldürüyoruz onu videoya alamadım onuda paylaşıcaktım yoksa konuya geri dönersek dediğim gibi EAC Bypasslamış hileler (Hile) var şuan fakat çok az özelliğe sahip real env no recoil vb büyük ihtimal cold gelirse bütün özellikleri ile gelmez
DoctorArif

Evuzel wrote: 30 Apr 2020, 21:03
DoctorArif wrote: 30 Apr 2020, 21:00

Çok garip bu olay 4 5ken yaşanıyor ve 5 5 olduktan sonra basede doğdumuz an aynı adam tarafından 3ümüz hs yiyerek öldürüyoruz onu videoya alamadım onuda paylaşıcaktım yoksa konuya geri dönersek dediğim gibi EAC Bypasslamış hileler (Hile) var şuan fakat çok az özelliğe sahip real env no recoil vb büyük ihtimal cold gelirse bütün özellikleri ile gelmez
Bence Getirir Eski Hali gibi kalması için çok uğraşacak
UykusuzColdTeam

AHH-YASAKLI yemeniz mümkün değildir şuan için ama şöyle bir durum var Wolfteam bu son 3-4 yıldır oyun da kendi kendine atılma problemi var windows 7 zamanlarında yoktu ama özellikle windows 10 ve yeni nesil pc sistemlerinde aniden nedensizce oyundan atılma problemi mevcuttur bu konuyu OG lere bildirdim cevap veremediler geçiştirdiler sadece oysa oyunda atılma problemi mevcut üstüne bide yasaklıyla atma var.
Uykusuz..

Return to “Turkish Zone”