mehmet1453 wrote: ↑05 Jan 2020, 01:21
Yani Cüzdan işinden pek bilgim yok ozaman hiç bulaşmiyalım BtcTurk üzerindenmi Transferi yapiyorsunuz ki yapiyorsanız Bü süreci kaç dakikada gercekleşiyor acaba
Dostum BTCTürk de Coin Transfer süreci şu şekildedir.
Çekmek istediğin BTC cüzdon kodunu yazarsın ve onayla butonuna tıklarsın. sonra senin mail adresine işlemi onaylaman için bir mail gelir. o maile girip onay linkine tıklaman gerekli.
tıkladıktan sonra ortalama 15 dakikalık bir bekleme süren var. BTCTürk İşlem sırasıyla tüm transfermeleri manual olarak onaylıyor çünkü. ama 15 dakikayı kesinlikle geçmez.. sorasında da blockchain onay süreci başlar. normal şartlarda 1 onay 10 ila 20 dakika içinde gerçekleşmiş olur.
Sözün özü; Bu siteye ödeme yapmak istediğinde 40 dakika içinde ödemen onaylanmış olur.(ColdCristal den kaynaklanan bir sorun olmazsa)
Ben Bayilik olmadan birçok kişi için ödeme yaptım. ve sadece 1 tanesi 1 buçuk saat falan sürdü.
Daha önceki yazımda da yazdığım gibi Önce BTCTürk de hesap oluştur şimdiden ve onaylat. ilk işlem için seni 48 saat bekletecek. yani bugün BTC çekim emri verdin diyelim o emir 48 saat sonra işleme konulacak.
Eğer hala BTCTürk den nasıl işlem yaparım diye soruyorsan; o zaman hiç bulaşma milletin işi gücü var