asimkaratas311

Fiyatlar

Merhabalar Bugün OyuncuMarketim Ve Son2Kredim sitesine Girip baktım Coldhack Fiyatları 60 TL oldu Dolar yükselmesi Diyorsanız 12 Dolar hala 45 TL Neden böyle bi Yükselme Söz Konusu oldu ?
RhemeHades

Re: Fiyatlar

Onlara sorarsan daha iyi olur.
asimkaratas311

Resellerler Ve Mod Bakar Zaten :) Donald Trumpun canı Cehenneme
FEDARAL

Gerekli Duyuruyu Sitede yaptım Tekrar Burdan linkini atayım
http://oyuncumarketim.com/market/haber/ ... kligi.html

Fiyat değişikliği istemediğimiz Bir durum ama malesef hizmet Verebilmemiz için Bu gerekli olan bir adımdı
Söylediğiniz Fiyata eklerseniz Sevinirim Bize hak vereceğinize eminim :)

Paypal Türkiye de tamamen kapandı Bunun İçin yabancı Ülkedeki aracı Firmalara Komisyon Ödüyoruz.
Bir Çok banka Hesabı ve Ödeme Sistemi İçin Aracı firmalara yine Komisyon Ödüyoruz.

Nerden Bakarsanız Bize Gelişine mal oluyor şuanda belirlediğimiz fiyat. bu durum bizim istemeyerek ve üzülerek aldığımız bir karardır

Usd Dolar Düşer Ümidiyle bekledik her geçen gün daha da yükseldi Ve işin içinden Çıkamadık şimdilik Bu fiyatlardan Devam edeceğiz üzgünüm
Wolfteam de İlklerin Sitesi!
! Saniyeler içinde İstediğiniz İsimde otomatik lisans teslimi !

- 4 Yıllık Resmi Bayilik Güvencesi !

http://www.GameKredi.com
asimkaratas311

Peki Federal bey Gördüm haftaya alacamda Bilgilenmiş Oldum Teşekkürler
bugrabozkurt2002

Merhaba bilader ben coldhackı cashu ile aldım adamlar bence 60tlye satmaları dogal 12 dolar 45tl evet ama sanırsam sonkredim ve oyuncumarketim siteleride cashu ile alıyor sanırsam ben cashu hesap açtım ve baya uğraştım ilk olarak kart ekliceksin bunun için 1 dolar ücret alıcak ondan sonra bakiye yüklerken komisyon alıcak ben kart ekleme parasıyla beraber 57 tlye aldım yani adamlar 52 - 53 tl arası bi fiyatla alıyor e peki adamlar ne kazanıcak ? bunun sitesi için sunucuları var ilgilenmesi var yani adamlar parayı hak ediyor bende ilk başta 12 dolar 45tl ediyo niye bunlar 60tlye satıyo diyipde gittim cashu ile aldım 57tl ödedim yani bunun için sonkredim ve oyuncumarketimin suçu yok.

Return to “Turkish Zone”