spotify

Re: Wolfteam Cold Hack Reseller Bakın 1 dakika

Malesef stok yok şuan hiç bir bayide :/
bekirkaya04

gamekredi.com da stok varmı acaba 7 hazirandandır bekliyorum ayıp bu mu hizmet
OyunMoyun

Beklemek zorundasınız.
Last edited by OyunMoyun on 17 Jun 2016, 10:17, edited 1 time in total.
-
Kritex

Böyle insanlara gerçekten çok üzülüyorum 14 Gün önce aldım sabrediyorum beklemekten başka çare olmadığını biliyorum, ama bunlar böyle değil nedense her gün hatta her saat soruyorlar
Son2KredimNeT

hiçbir bayide stok malesef yok game krediden aynı durumda onlarında yapacak birşeyi yok 20 yi aşkın müşteri bendede beklemede malesef 1-2 güne stoklar yenilenecektir diye umuyoruz.
FEDARAL

memberlist.php?g=8&mode=group&start=300
Normal Üyeler Göremiyor Sanırım
Image

Yukarıdaki Linkte En Son Vip Üyelikler ayın 12 sine kadar açılmış. Ve 12 sinden sonra kimse lisans alamamıştır..
Bu demek Oluyorki Hiçbir Yerde Stok Yok Ve Beklemekten Başka da çözüm Yolu Yok Şuanda.

Bizden Satın Almış Ve Beklemekte Olan Müşterilerimiz Dilerlerse Joypara vb Ürünlere Çevirebilirler..
Yada Firma Tarafından Talimat verilerek Geri İade alabilirler Ücretlerini. Ramazan Ramazan Kimsenin 1 Kuruşu Kalmasını İstemeyiz
Bir Kusurumuz Yanlışımız Olmuşsa da Herkes Hakkını Helal etsin lütfen.

Herkese Hayırlı Ramazanlar
Wolfteam de İlklerin Sitesi!
! Saniyeler içinde İstediğiniz İsimde otomatik lisans teslimi !

- 4 Yıllık Resmi Bayilik Güvencesi !

http://www.GameKredi.com
hypersekk

FEDERAL Sitenizde Default webpage uyarısı Alıyorum Sorry diyor VPN ile giriyorum rsthostla giriyorum açılmıyor
zthedataman

hypersekk wrote:FEDERAL Sitenizde Default webpage uyarısı Alıyorum Sorry diyor VPN ile giriyorum rsthostla giriyorum açılmıyor
beleş hile kullanıyorsanız ondan kaynaklıdır çünkü bi kaç arkadaşımda dword diye hile kullanıyor oyuzden giremiyorlar eğer o hile varsa format at.
hypersekk

zthedataman wrote:
hypersekk wrote:FEDERAL Sitenizde Default webpage uyarısı Alıyorum Sorry diyor VPN ile giriyorum rsthostla giriyorum açılmıyor
beleş hile kullanıyorsanız ondan kaynaklıdır çünkü bi kaç arkadaşımda dword diye hile kullanıyor oyuzden giremiyorlar eğer o hile varsa format at.
aynen kardeşim ozıkkım var cold olmadığı için Alacam Zaman Kayıt defterini Falan temizlicem
zthedataman

format olmadan olmaz o iş kardeşim ha her bulduğunuzu indirmeyin keyloger yiyebilirsiniz kesinlikle onun yerine coldhack açılmasını bekleyin daha iyi olur.

Return to “Turkish Zone”