mehmethan13

Re: Yeni özellik Gelecek mi ?

blodyhawks wrote:
mehmethan13 wrote:
Wolfhilem wrote: Kick hack yaparak zaten kendinizi belli ediyorsunuz... Bence azaltılmalı

Cold şuan tercih ediliyorsa envanter ve kick hack içindir. Artık birçok free hile diğer özeliklerin birçoğunu yapabilmekte zaten. Ayrıca azaltmaktan kastınız nedir sonuçta paralı hile özelliğinin fazla olması en doğal hakkı değilmi ?

Bana kalırsa isim değiştirme + ilegall eklense yeterlidir. Sadeliği ve profesyonelligi ile zaten " Cold hack " vaz geçilemez.
Yorumunuza Katılıyorum ancak rakibi gp hack özelliği cıkarttı. Bu yüzden Bence ColdHacks'e yine açık ara fark attı coldcristal hileye özellikler eklemeli Trigger , chams, HP & Armor ekledi fiyat artırdı, en Kötü Envanter Hilesini Rakibinin Envanter Hilesi Gibi Birçok İtem Olmalı Bence.
GP hack 'dan kastiniz ilegall kasılmakmı yoksa başka bisey mı?
blodyhawks

mehmethan13 wrote:
blodyhawks wrote:
mehmethan13 wrote:

Cold şuan tercih ediliyorsa envanter ve kick hack içindir. Artık birçok free hile diğer özeliklerin birçoğunu yapabilmekte zaten. Ayrıca azaltmaktan kastınız nedir sonuçta paralı hile özelliğinin fazla olması en doğal hakkı değilmi ?

Bana kalırsa isim değiştirme + ilegall eklense yeterlidir. Sadeliği ve profesyonelligi ile zaten " Cold hack " vaz geçilemez.
Yorumunuza Katılıyorum ancak rakibi gp hack özelliği cıkarttı. Bu yüzden Bence ColdHacks'e yine açık ara fark attı coldcristal hileye özellikler eklemeli Trigger , chams, HP & Armor ekledi fiyat artırdı, en Kötü Envanter Hilesini Rakibinin Envanter Hilesi Gibi Birçok İtem Olmalı Bence.
GP hack 'dan kastiniz ilegall kasılmakmı yoksa başka bisey mı?
İllegal özelliğine ne Gerek var, Free Hilelerde Bile Yere Düşerek İllegal Kasabilirsiniz. :)

Envanter Genişletilirse Güzel Olabilir. :)
mehmethan13

Sinirsiz Haykirma eklense ve 70 tlden satsa yine alınır aslinda.
blodyhawks

mehmethan13 wrote:Sinirsiz Haykirma eklense ve 70 tlden satsa yine alınır aslinda.
Haykırma Abartılı :)
asafasd

beyler güvenilir türk site önersenize
zthedataman

gamekredi.com ayrıca tüm coldcristal bayileri özenle seçilmektedir hepsi güvenlidir bana göre ben gamekredi.comdan alıyorum.
mguleryuz

haklısın arkadasım ama gamekredide bi ufak sıkıntı var lisansı çok geç alıyorsun ben bu gün A bayisinden aldım lisan 30 dk içinde geldi sürmedi belkide gamekredide ise biraz gecikiyor

Not: bayi ismi vermedm
ama site güvenilir o konuda kimsenin sıkıntısı olmasın buradaki seçilmiş sitelerin hepsi güvenilirdir dert etmeyin yani
OyunMoyun

mguleryuz wrote:haklısın arkadasım ama gamekredide bi ufak sıkıntı var lisansı çok geç alıyorsun ben bu gün A bayisinden aldım lisan 30 dk içinde geldi sürmedi belkide gamekredide ise biraz gecikiyor

Not: bayi ismi vermedm
ama site güvenilir o konuda kimsenin sıkıntısı olmasın buradaki seçilmiş sitelerin hepsi güvenilirdir dert etmeyin yani
Hangi bayiden aldığınızı açıkça yazabilirsiniz...
Ayrıca diğer bayi ile ilgili en ufak dahi olumsuzluk hakkında buraya yazmayınız. Ürünün teslim süresi 24 saattir. Bu 1 dakika da olur 23 saat'de olur...
Bayinin yaptığı bir hata söz konusu değildir. Tekrar belirtelim hangi bayiden aldığınızı yazabilirsiniz.
-
CyberPatient

Her coldhack sürümünde geliyor sanırım gelebilir

Return to “Turkish Zone”