coldhackogz1

Paypal Ödeme Yaptım Görevli Bakarmısınız...

İyi Günler Paypal Ödeme Yaptım Az Önce. Başka Birşey Yapmam Gerekiyormu Bildirim Falan.Yoksa Sadece Beklesem Gelirmi...

Daha Önce CashU ile Almıştım Ama Süre Bittikden Sonra Yenisini PayPal Olarak Aldım Ondanda Sıkıntı Olmaz Dimi Umarım Bi Hata Yapmamışımdır.
Yapancı Dilim Pek İyi Deilde...
OyunMoyun

Re: Paypal Ödeme Yaptım Görevli Bakarmısınız...

My Payments bölümünden ödemenizi kontrol edebilirsiniz.

Herhangi bir ödeme bildirimi yapmanıza gerek yoktur.

Bekleme süreniz 24 saattir.
-
coldhackogz1

O Bölümde Daha Önce Yaptığım Ödeme Yazıyor Gün İçerisinde Yaptığım Paypal Yazmıyor.Doğal Birşeymidir_?
OyunMoyun

Eğer paypal üzerinden yapmış olduğunuz ödemenin ''kimliği'' my payments bölümünde yazmıyorsa demekki bir sorun vardır.

Çözüm için paypal kullanıcı hesabınıza giriniz ve coldhacks.com tarafına yaptığınız ödemenin kimliğini manuel olarak buraya işleyiniz.

Image
-
coldhackogz1

Manuel Olarak Yüklemek için kod bulamıyorum paypal bölümünde Benzersiz İşlem No diye birşey var eğer buysa bunu eklemiş bulunmaktayım... Bilgi Verirseniz Sevinirim..
OyunMoyun

Evet zaten paypal üzerinde 1 veya 2 kod bulunmaktadır. İlk olarak ''BENZERSİZ İŞLEM NO'' yu kaydedin. Şayet ödeme hatalı olarak cevap gelirse diğer işlem numarasını kayıt edebilirsiniz.

SAYGILARIMIZLA
-
coldhackogz1

Bilgi için Teşekkür Ederim Kredi Kartı Ödemesi Olduğunu Bilseydim Sizden Alırdım Bidahaki aya inş.

Return to “Turkish Zone”