Br0ther

Hitlan.net Lisans Sorunu [Yeter Artık]

Hitlan.net'ten 4 ay önce Cold Hack aldım.Almaz olaydım :cry: 4 Aydır lisansımı bekliyorum ama ses seda yok sürekli bir bahane uyduruluyor.Bu sitede tüm Cold Hack lisansı teslim edilen kişiler 101 hatası alıyor ve buda "Kullanıcı adı veya şifrenizi yanlış girdiniz" demek değilmi ? yani şifreler ve ID'ler kafadan atılıyor.G4'te bu sorun çözülecek dediler ama dahala herkes 101 hatası alıyor ve hata raporu yapıcaz dediler ondanda ses seda yok sürekli bir erteleme olayı var ve ben dahil herkes bıktı.Shenko serefsizi milleti dolandırıyor.Şimdide eşi hasta diye bahaneler uydurmaya başladı.Sakın oradan Cold Hack değil 5 TL'lik Team Speak adresi bile almayın ! :evil: Şimdi ise WolfHilem'den almayı düşünüyorum.
OyunMoyun

Re: Hitlan.net Lisans Sorunu [Yeter Artık]

Burada bayiler veya diğer platformlar hakkında konu açmanız uygun değil ancak konuda belirttiğiniz 101 hatası evet tarih oldu.
Ancak sadece bayilerden alırsanız 101 hatası almazsınız. Bu zaten mümkün değil. Siz bayi olmayan bir platformdan almışsınız. Ki 101 -102-103 vs gibi hataları almanız durumunda bayi olmayan platformlarda yardımcı olmayacaklardır.

İnternet üzerinden ürün veya materyal almadan önce lütfen araştırın.

Bilginize ;)
-
Yuuutiko

Re: Hitlan.net Lisans Sorunu [Yeter Artık]

Uzun lafin kisasi hitlan adli site seni dolandirmis. Hitlan uzun süredir bu sitenin bayisi degil, ne yazikki üyelerini dolandirdigi icin bayilikten atildi ve bu durum hakkinda bir sürü konu actik, bu durumda yapabilecegimiz birsey yok üzgünüz.

Return to “Turkish Zone”