vigivan

Resmi Site Saçmalığı

http://www.viphile.com/ Arkadaşlar bu gün bu siteden hile satın almak için para yolladım. Sitede mesaj atma yetkim mesaj yazma yetkim hiç bir şeyim yok.. Kimse ilgilenmiyor. Sözde ödeme bldirimi 10 dakikada onaylanacaktı 11 saattir ses yok ! Forumda yeni üyenin mesaj yazması vs. söz konusu değil destek olacak kimse yok
MajhePix

Re: Resmi Site Saçmalığı

Bayilere 24 saat mühlet tanıyınız.24 saat geçmeden önce lütfen bu tarz konular açmayınız.

Ayrıca Şikayet&Sorunlar için viewtopic.php?f=19&t=7290 linkini kullanmanız size daha detaylı bilgi sağlayacaktır.

Ödeme Yöntemlerimiz : Tıkla & Git

Cold Hacks G4 VIP Panel (Demo) : Tıkla & Git

TheFRMOnline.Com Olarak Sizlere 4 Senedir Hizmet Sunmaktan Onur Ve Şeref Duyarız.

vigivan

Hocam dediğiniz doğrudur 24 saat olayı haklısınız fakat ben ödememin onaylanıp onaylanmadığını bile bilmiyorum sitede irtibata geçebilecek kimse yok
MajhePix

Dediğim gibi beyfendi 24 saat geçmeden yapabilecek birşey yok.

Ödeme Yöntemlerimiz : Tıkla & Git

Cold Hacks G4 VIP Panel (Demo) : Tıkla & Git

TheFRMOnline.Com Olarak Sizlere 4 Senedir Hizmet Sunmaktan Onur Ve Şeref Duyarız.

FEDARAL

1. Sorunuza Cevap Lisansınız Teslimat Süresinde Güvenle teslim Edilmiştir.

2. Sorunuza Cevap Asla Ödemeniz Onaylandı Veya Onaylanmadı Mesajı Gönderilmez. Direk Lisans Verilir. Günde Binlerce Ödeme Bildirimi Yapanlar Var
Bunu Doğru yapanlar Var kafadan Sallayıp Ya Tutarsa Hesabı 100 ödeme Bildiren de Var Biz Hepsine Onaylandı Onaylanmadı Diye Yazarsak İnanın Aradaki Zaman Kaybını Siz Hesaplayın.

3. Sorunuza Cevap Hiçbir Normal Üye özel Mesaj Gönderemez Nedeni Siteye Üye Olan Kötü Niyetli Normal Üyelerin Diğer Lisans Sahibi üyelere Özelden keyloger Kandırma Vb Mesajlar Atmasıdır.

Konu Kilitlenebilir.
Wolfteam de İlklerin Sitesi!
! Saniyeler içinde İstediğiniz İsimde otomatik lisans teslimi !

- 4 Yıllık Resmi Bayilik Güvencesi !

http://www.GameKredi.com

Return to “Turkish Zone”