ooptikci444

Paypal ile ödedim sorun

paypal ile ödedim daha önce cashu ile almıştım yanlız siparişlerde gözükmüyor ne yapmam lazım
OyunMoyun

Re: Paypal ile ödedim sorun

ooptikci444 wrote:paypal ile ödedim daha önce cashu ile almıştım yanlız siparişlerde gözükmüyor ne yapmam lazım
Cashu ile ödeme yapıldıktan sonra tarafınıza bir ödeme numarası yada referans numarası verilmedi mi ?

Eğer ödeme yaptıktan sonra elinizde işlem numarası var ise yukarıda bulunan ''MY PAYMENTS'' bölümüne girip ekleyebilirsiniz.
-
ooptikci444

paypal dan mesaj geldi işlem no diye onu my payments e ekledim
ooptikci444

o da reddedildi diyor.
ooptikci444

paypaldan gelen mesajı napcam
OyunMoyun

ooptikci444 wrote:paypaldan gelen mesajı napcam
Biraz önce cashu ile ödeme yaptığınızı belirtmediniz mi ?

Paypal ödemesi zaten yoktur ki . Elbette kabul edilmeyecek
-
ooptikci444

cashu ile daha önceleri almıştım ilk cashu ile yapılıyo ya ödemeler 2 -3 ay önce bir kez cashu ile aldım sonra bitti üyeliğim şimdi ise tekrar almak için paypal ı kullandım. ödeme yapıldı paypaldan mesajda geldi ama my payments de hiç birşey gözükmüyor. şimdi ben paypal ile ödeme yaptım.
OyunMoyun

ooptikci444 wrote:cashu ile daha önceleri almıştım ilk cashu ile yapılıyo ya ödemeler 2 -3 ay önce bir kez cashu ile aldım sonra bitti üyeliğim şimdi ise tekrar almak için paypal ı kullandım. ödeme yapıldı paypaldan mesajda geldi ama my payments de hiç birşey gözükmüyor. şimdi ben paypal ile ödeme yaptım.
Doğrudur daha önceden bu üyeliğin coldhack vip'i zaten varmış.

Ancak yukarıda belirttiğim gibi paypal bazı zamanlar 2 ayrı işlem numarası çıkartmaktadır.
Paypal üzerinden ödeme yapıldıktan sonra işlemin otomatik olarak aktarılması gerekir. Yani siz ödemenizi yaptıktan 10 saniye sonra makbuz direk olarak coldhacks.com'a yansır.
Sanırım bir hata olmuş.

Bunun için paypal hesabınıza giriş yapıp diğer işlem numarasına bakınız. Şayet bulamazsanız yugimotoyla irtibat kurabilirsiniz.
-
ooptikci444

3 tane işlem no su vermiş kurları çevirirken onların 3 ünüde my payments e yolladım birinden biri doğrudur umarım bu akşam onaylanır sizce onaylanır mı bu akşam ?
OyunMoyun

ooptikci444 wrote:3 tane işlem no su vermiş kurları çevirirken onların 3 ünüde my payments e yolladım birinden biri doğrudur umarım bu akşam onaylanır sizce onaylanır mı bu akşam ?
Umarım bu işlem için ceza almazsınız :D
Çünkü 2 si geçersiz...

(onaylanır mı ) Bekleme süreniz 24 saattir ancak büyük ihtimalle onaylanır.
Kolay gelsin.
-

Return to “Turkish Zone”