Hayır böyle birsey yok kim uyduruyor.barang6161 wrote:tamam o zaman ben en iyisi coldhack.gen.tr den alayım tek sıkıntısı gec saatte calısmıyorlar ve 1-2 gün beklemek lazım hileyi
Yok yanlıs anlama muhasebe onaylamıyor onun için söyledimwolfhilem8888 wrote:Hayır böyle birsey yok kim uyduruyor.barang6161 wrote:tamam o zaman ben en iyisi coldhack.gen.tr den alayım tek sıkıntısı gec saatte calısmıyorlar ve 1-2 gün beklemek lazım hileyi
Sen mesai saatlerinde ödemeyi yaparsin o hile sana gecenin kusluk vaktide olsa ulaşır. Sadece garanti Teslimat süresi 24/48 saattir. Yani yoğunluk/is durumuna göre. ..
Sen ödeme bildirimini yaptıktan 24/48 saat içinde mutlaka gelirbarang6161 wrote:Yok yanlıs anlama muhasebe onaylamıyor onun için söyledimwolfhilem8888 wrote:Hayır böyle birsey yok kim uyduruyor.barang6161 wrote:tamam o zaman ben en iyisi coldhack.gen.tr den alayım tek sıkıntısı gec saatte calısmıyorlar ve 1-2 gün beklemek lazım hileyi
Sen mesai saatlerinde ödemeyi yaparsin o hile sana gecenin kusluk vaktide olsa ulaşır. Sadece garanti Teslimat süresi 24/48 saattir. Yani yoğunluk/is durumuna göre. ..