Gizemli Adam

Yetkililer Size 2 Sorum Olacak Cevaplıyabilirseniz Sevinirim ?

İlk Öncelikle Selamün Aleyküm Yetkililer Size 2 Sorum Olacak Cevaplıyabilirseniz Sevinirim ?

1.Soru:Cold Hack G5'De Özel Kurt Yeteneği Yani Takla Kullandıktan Sonra Oyundayken Karşıdaki Kişiler Taklamı Görmüyor Sadece Taklanın Sesi Gidiyor Ve Karşıdakilere Takla Atınca Sağ Tık Gibi Gözüküyor Bunun Çözümü Varmı ? Varsa Çözümü Nedir ?

2.Soru:Cold Hack G5'De Silah Ve Karakterlerde Sorun Var Sorunlar İse Şöyle 1.Sorun Herhangi Bir Karakteri Kullanıyorsam Kullanayım Oyuna Başlarken Canı 80e Bazende 118e Düşüyor Ve Tek Yiyiyor Yani 1 Kurşunda Hemen Ölüyor 2.Sorun İse Silahların Güçü Normaldeki Gibi Güçde Değil Bunun Çözümü Varmı ? Varsa Çözümü Nedir ? :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry:

(VE YETKLİLERDEN BİRAN ÖNCE BU SORUNLARIN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUM EN AZINDA 2.SİNİN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUM ÇÜNKÜ OKADAR PARA VERDİM BÖYLE OLACAĞINI BİLSEYDİM NORMAL NAKİT YATIRIRDIM DAHA İYİYDİ.) :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry:

Yanlış Ve Kötü Birşeyler Yazmışsam K.B Çünkü O Kadar Para Verdim Sorunlar Giderilse İyi Olur Kolay Gelsin.
coldix

Re: Yetkililer Size 2 Sorum Olacak Cevaplıyabilirseniz Sevinirim ?

2. sorun için( karakterin canı 60a fln dusmesı ) ben coldcristale mesaj atmıştım use ab 3g ex item bu özelliği devre dışı bırakın tik atmayın karakter hilesini bozuyor dedi yeni sürümde kaldırıcam dedı onu yaptım aynı sorun devam edınce mesaj attım hangı sunucuyu oynuyorsun dedı wolfteam turkey dıyınce suan onu test edemıyorum dedı test ettıgı zaman duzeltır
Gizemli Adam

coldix wrote:2. sorun için( karakterin canı 60a fln dusmesı ) ben coldcristale mesaj atmıştım use ab 3g ex item bu özelliği devre dışı bırakın tik atmayın karakter hilesini bozuyor dedi yeni sürümde kaldırıcam dedı onu yaptım aynı sorun devam edınce mesaj attım hangı sunucuyu oynuyorsun dedı wolfteam turkey dıyınce suan onu test edemıyorum dedı test ettıgı zaman duzeltır
Farkındaysan Yetkililer Diyiyorum Yani Yetkililerden Cevap Bekliyorum.
Yuuutiko

Burasi bir forum alanidir ve herkezin cevap yazmaya hakki vardir, eger sadece yetkililerden cevap istiyorsan özel mesaj gönderirsin.

1. Bunun cözümü yok malesef böyle.
2. Bu hata kisa sürede giderilecek, yurt disindan Türk sunucularina giris kapali ve girmeyi becermiyoruz su anda cold elinden geleni yapiyor ve düzeltecek bu durumu.
3. Burasi destek alani degil, bu tür seyleri ya bayilerine ileteceksin yada özel mesaj yoluyla, burada bu tür konulara izin vermiyoruz.

Return to “Turkish Zone”