WebbAza

Bakarmısnız Lütfen

sayın yugimoto ve coldcristal şikayetlerimizi sizin dilediğiniz gibi ozel msj olarak atıyoruz fakat bizlere geri donus yapılmıyor hem coldcristal olsun hem siz olun

oncelikle cold cristala atmıstım sonra sizlere attım cevap vermediniz sikayetimiz gayet net hem fazla para alıp hem de anında teslımat yazıp 3 gun 2 gun kullanıcıları bekleten bir resellerden bağsediyoruz burda lütfen bir cozum üretin artık ve uyarın suan ben gibi olan bir cok kardeşimiz abilerimiz var lütfen bir cozum uretin please :oops: :oops: :oops:
Yuuutiko

Re: Bakarmısnız Lütfen

Hocam 13:50 de mesaj atmissiniz 14:30 da konu aciyorsunuz, 40 dk'da cevap verme garantisimi var?

Ayrica sikayetlerinizi iletecegim, aninda bir sey yapilma garantiside yok, ilk önce bayi ile konusulur sorunlar cözülmeye calisilir.
WebbAza

sayın yonetıcım sızlerı kast ettım ve s sitedeki yonetıcılerıde kastettım yanlıs anlasıldıysa afola onlar hıc cevap vermedıler sızlere ekran goruntusede atabılırım ve forumdan banladılar konu acınca teslım etmıceklerse paramı ıade etsınler sızlerden ve federalden alıyım
WebbAza

sayın yugimoto aradan 1 gun gecmesıne rahmen hayla vermediler
bu iş boyle uzucak gitceek 3 gundur beklıyoruz
WebbAza

vede forumda hakkınızı aramaya calısırkende forumdan banlıyorlar
Yuuutiko

Hocam arka arkaya mesaj atmayin konulara, coldcristal'e bildirdim keneidisi ilgilenecektir.

Return to “Turkish Zone”