E görelim brom kanıtı? Bana devretti diyerek yalanın okkalısını söylüyorsun bir de güven sıkıntınız olmasın diyosun sonra ilahi ya :dAKG3Z3N wrote: ↑10 Nov 2019, 21:09 hocam coldcristal bana devretti alan var güvence sıkıntınız olmasınkanıt da vardır
www.facebook.com/coldpazar
İlk önce edindiğiniz tavırı beğenmedim coldcristale bunu bildirmeyecem ona msj atarsan seni satın almak için bana yönlendiricekmali9700 wrote: ↑11 Nov 2019, 14:17E görelim brom kanıtı? Bana devretti diyerek yalanın okkalısını söylüyorsun bir de güven sıkıntınız olmasın diyosun sonra ilahi ya :dAKG3Z3N wrote: ↑10 Nov 2019, 21:09 hocam coldcristal bana devretti alan var güvence sıkıntınız olmasınkanıt da vardır
İşte kitlesi leş gibi olunca oyunun senin gibi yarım akıllılara para kaptıran aptallar bile çıkabiliyor maalesef.
lan varya senin gibi böyle boş boş konuşan insanlardan oldum olası nefret ederim şimdi elimden gelse içimi dökerdimde sana küfür etmek yasak burda neysemali9700 wrote: ↑11 Nov 2019, 14:17E görelim brom kanıtı? Bana devretti diyerek yalanın okkalısını söylüyorsun bir de güven sıkıntınız olmasın diyosun sonra ilahi ya :dAKG3Z3N wrote: ↑10 Nov 2019, 21:09 hocam coldcristal bana devretti alan var güvence sıkıntınız olmasınkanıt da vardır
İşte kitlesi leş gibi olunca oyunun senin gibi yarım akıllılara para kaptıran aptallar bile çıkabiliyor maalesef.
coldcristale söz verdim hakretleri ve küfürleri spam siteleri bildiriceğimejaponyali wrote: ↑12 Nov 2019, 07:26lan varya senin gibi böyle boş boş konuşan insanlardan oldum olası nefret ederim şimdi elimden gelse içimi dökerdimde sana küfür etmek yasak burda neysemali9700 wrote: ↑11 Nov 2019, 14:17E görelim brom kanıtı? Bana devretti diyerek yalanın okkalısını söylüyorsun bir de güven sıkıntınız olmasın diyosun sonra ilahi ya :dAKG3Z3N wrote: ↑10 Nov 2019, 21:09 hocam coldcristal bana devretti alan var güvence sıkıntınız olmasınkanıt da vardır