duru68

Re: Error 126

Kredi kartı kullanımı varmı 3d korumalı
Yuuutiko

duru68 wrote:Kredi kartı kullanımı varmı 3d korumalı
Hayir.
UrfaLiLes

Modem arayüzüne gir kardes orda güvenlik var ordan güvenliği kapat
IDreamDarkS

nightlove10 wrote:Kardeşim ben oyuncu marketim den ayıptır soylemesı 100tl yatırdım 2 aylık aldım 5 gundur kullanamıyorum ve hic kullanmadım ben şikayetciyim bu durum cozulmesini umuyorum eger dolandırıldıksada soyleyın ugrasmayalım hakkımızı helal etmeyız olur bıter ben cocuk deyılım ben tam 20 yasındayım cocuk yok yani karsınızda ben 100 tl emegimle kazandıgım parayı verdım federal hıc ılgılenmıyor 5 gundur sıteye gırmıyor ben bundan sıkayetcıyım vede skypeden ekledım daha eklemedı dolandırıcısa bılgı verın 100 tl yı helal etmeyelım 126 hattası alıyorum ve yeni blue Viper linki gerekıyor ben hıc hıleyı kullanmadım tam 5 gun oldu yeter ama sızde bızi anlayayınız emek verdiğimiz parayı oyuncumarketıme gonderdım tam 100 tl bankot daha elımde cekıp yollarım sıze hıc bır sıkıntı olmaz ben burdan bayiniz oldugum için aldıydım boyle olacagını bılseydım almazdım lutfen yardımcı olunuz ben FEDERALDEN şikayetcıyım kardesım ben paramı verdım destek alamıyorum daha sıtede rankım verılmedı tam 5 gun gectı bankotuda atayım ıstersenız sıkıntı yok kardesım
Merhaba benim Skype ekle yardımcı olayım Federal yıllarlık bayidir ve bu güne kadar kimseyi dolandırmamıştır. Buradan yorum yazmak ile hiç birşey çözülmez.
asimkaratas311

Sayın YuGiMoTo Link Paylaşımı Yasak Değilse Link Atsam bende bu hatayı alıyodum BlueViperi İndirdim sorun gitti
Yuuutiko

asimkaratas311 wrote:Sayın YuGiMoTo Link Paylaşımı Yasak Değilse Link Atsam bende bu hatayı alıyodum BlueViperi İndirdim sorun gitti
Maalesef yasak, sorunun cözülmesi icin en yeni blueviper versiyonunu indirmeniz yeterlidir.
asimkaratas311

Reseller Sitelerinden Bulabilirsiniz. :)
duru68

Bay yugimoto isminizi yanlış yazdiysam özür dilerim konunun yeride burası değil biliyorum ayrıca özür lutven benim soracağım bayilikle alakalı kimse belkide dolandırıcı demiyorum ama akan reseller bayileriniz üyelerini tamamiyle umursamaz durumdalar sadece sat kurtul peşindeler skaype destek adresi veriyorlar kimse cevap vermiyor 2. Sorum son2 kredim sitesi ile ilgili forum sitesinin ana sayfası sadece satıştan ibaret ne bir konu açma yeri nede problem bildirme yeri yok lütfen bununla alakadar olursanız sevinirim saygılar

Return to “Turkish Zone”