nightlove10 wrote:Kardeşim ben oyuncu marketim den ayıptır soylemesı 100tl yatırdım 2 aylık aldım 5 gundur kullanamıyorum ve hic kullanmadım ben şikayetciyim bu durum cozulmesini umuyorum eger dolandırıldıksada soyleyın ugrasmayalım hakkımızı helal etmeyız olur bıter ben cocuk deyılım ben tam 20 yasındayım cocuk yok yani karsınızda ben 100 tl emegimle kazandıgım parayı verdım federal hıc ılgılenmıyor 5 gundur sıteye gırmıyor ben bundan sıkayetcıyım vede skypeden ekledım daha eklemedı dolandırıcısa bılgı verın 100 tl yı helal etmeyelım 126 hattası alıyorum ve yeni blue Viper linki gerekıyor ben hıc hıleyı kullanmadım tam 5 gun oldu yeter ama sızde bızi anlayayınız emek verdiğimiz parayı oyuncumarketıme gonderdım tam 100 tl bankot daha elımde cekıp yollarım sıze hıc bır sıkıntı olmaz ben burdan bayiniz oldugum için aldıydım boyle olacagını bılseydım almazdım lutfen yardımcı olunuz ben FEDERALDEN şikayetcıyım kardesım ben paramı verdım destek alamıyorum daha sıtede rankım verılmedı tam 5 gun gectı bankotuda atayım ıstersenız sıkıntı yok kardesım
Merhaba benim Skype ekle yardımcı olayım Federal yıllarlık bayidir ve bu güne kadar kimseyi dolandırmamıştır. Buradan yorum yazmak ile hiç birşey çözülmez.