Semihs66

Oyuncumarketim odeme onayi

Yazili olarak 10 dakika icerisinde onaylancagi yaziyor fakat saatlerce beklememe ragmen onaylanmadi halada bekliyorum federal e skype adresinden yaziyorum fakat hic bir sekilde cevab vermiyor suandada offline yaa niye boylw oluyor anlamiyorum turk saticilar neden boyle yapiyor ?
bthnsgkl1

Re: Oyuncumarketim odeme onayi

Merhaba

PTT sisteminde işlem detaylarını görüntüleyemiyoruz, sistemlerinde bir hata bulunuyor. Takip edilmekte olup, düzeldiğinde işleminiz tamamlanacaktır.

Saygılarımızla.

Bana böyle bir mesaj aldığını söyledi FEDERAL. Gün içerisinde çözüleceğini söyledi bende bekliyorum inşallah bir dümen çıkmaz.
Semihs66

Ziraat bankasından yolladım ben kardeşim ben önceden bir siteden daha almıştım. Bu durumu coldcristale bildirdim ve coldcristal onun bayiliğini alıp 2 aylık cold hack ve 2 ayda hediye etmişti böyle bir sorun olduğu için. ColdCristal e ulaşıcam yoksa şuan bekliyorum
bthnsgkl1

Bende bekliyorum baba suan bende konusmak istiyorum aga inşallah birşey olmaz
Semihs66

00:00'a kadar beklicem kardeşim zaten bende sonrasında ColdCristal'le iletişime geçecegim.
Yuuutiko

Semihs66 wrote:Ziraat bankasından yolladım ben kardeşim ben önceden bir siteden daha almıştım. Bu durumu coldcristale bildirdim ve coldcristal onun bayiliğini alıp 2 aylık cold hack ve 2 ayda hediye etmişti böyle bir sorun olduğu için. ColdCristal e ulaşıcam yoksa şuan bekliyorum
Bizim bayiligimiz alinmaz siz merak etmeyin. Ayrica yukarda arkadas gerekli bilgiyi size vermis, ödeme bildirimlerini sirayla yapabiliyoruz ve ödeme sisteminde bir ödeme skisirsa sizin ödemeleride bildiremiyoruz bu kadar basit.
Yani git istedigin kisiye sikayet et.
Semihs66

Arkadaşlar oyuncumarketim tarafından lisansımı sorunsuz teslim almış durumdayım. Bugünki bankalarda olan sıkıntılardan dolayı biraz gecikme oldu ödeme sistemlerinin hatası. Oyuncumarketim'e böyle bir konu açtığım için özür diliyorum. Teşekkürler OyuncuMarketim

Return to “Turkish Zone”