Paypal ile ödeme seceneği yoktur.aliks wrote:ben kendi sitesinden yani bu siteden cold hack almak istiyorum ama paypal çıkmıyor sanırım ilk cashu ile ödeme yapmak zorundamışız ama ben de o olmadıgı için paypal ile yapmak istiyorum yardım edermisiniz bana lütfen....
Zaten yugimotoda bayidir. Dediğim gibi oradan alabilirsiniz.aliks wrote:ama yugimotonun sitesinde paypal ile ödeme var.
başka paypal ile satan site varsa biliyomusunuz ama ben yinede tercihim yugimotonun sitesidir o direk hızlı teslim ediyorWolfhilem wrote:Zaten yugimotoda bayidir. Dediğim gibi oradan alabilirsiniz.aliks wrote:ama yugimotonun sitesinde paypal ile ödeme var.
Tüm bayiler zaten hızlı teslim eder gecikme diye birşey yoktur.aliks wrote:başka paypal ile satan site varsa biliyomusunuz ama ben yinede tercihim yugimotonun sitesidir o direk hızlı teslim ediyorWolfhilem wrote:Zaten yugimotoda bayidir. Dediğim gibi oradan alabilirsiniz.aliks wrote:ama yugimotonun sitesinde paypal ile ödeme var.
Üzgünüz paypal extradan işlem ücreti alacağı için bu müşteriye aittir.aliks wrote:ben sizin sitenizden alsam şimdi ama paypalımda 35 tl var 5 tl sizin için sorun olurmu ? yugimotonun sitesinde paypal ile 32 33 tlye denk geliyor